Tel.: 03/500 88 83
Bent u van plan te verbouwen? Doe dan een beroep op Michel Willemsens BVBA!

Michel Willemsens BVBA: uw vakkundige aannemer voor verbouwingswerken in Antwerpen!

Aannemer verbouwingswerken Antwerpen

Staat die vervelende muur uw droom van een open keuken in de weg? Of is uw woonst te klein aan het worden en kan u een aanbouw wel gebruiken? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Al 40 jaar hebben we expertise opgebouwd in het verbouwen van residentiële woningen. We kennen ons vak dan ook door en door. Als u met ons in zee gaat, bent u zeker van een perfect resultaat.

Voor welke verbouwingen kunt u bij ons terecht? Simpel. We bouwen en we breken af. Dus wilt u graag een aanbouw aan uw woning of wilt u de kamers verruimen door enkele steunmuren af te breken? Dan gaan wij aan de slag. We volgen de plannen van de architect nauwkeurig op en voeren de werken uit volledig naar uw wens. Zo bent u in een mum van de tijd de trotse eigenaar van een prachtig getransformeerde woning.

Als onze metsel- of ruwbouwwerken voltooid zijn, hoeft u de verbouwingen enkel nog af te werken naar uw smaak. Als u die afwerking liever wilt uitbesteden aan iemand, kunnen wij u altijd bekwame mensen aanbevelen.

Nog aan het twijfelen? Bekijk onze pluspunten eens:

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Continue kwaliteitsbewaking door de aannemer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een stipte afhandeling van de werken

Dus bent u op zoek naar een aannemer voor verbouwingswerken in Antwerpen? Zoek dan niet verder en contacteer ons voor vrijblijvend advies of een gratis offerte!

Contacteer ons!03/500 88 83