Tel.: 03/500 88 83
Bouwplannen? Laat ons zorgen voor de ruwbouw en u hebt alvast de perfecte basis voor uw woning.

Michel Willemsens BVBA is uw betrouwbare bouwonderneming  in Antwerpen voor al uw bouwdromen

Bouwonderneming Antwerpen

Vindt u geen huis dat voldoet aan uw eisen? Dan is het misschien wel een idee om er zelf eentje neer te zetten. Met onze bouwonderneming in Antwerpen staan we in ieder geval paraat om alle bouwwerken vakkundig naar uw wens uit te voeren. Van gezellig appartement tot riante villa, we hebben ervaring met alle types van woningen.

We zorgen voor de gehele ruwbouw van uw project: van fundering en afvoerbuizen tot de houten constructie van het dak en alles wat daar tussen zit. Daarbij hechten we uiteraard veel belang aan kwaliteit en professionalisme. U legt de lat hoog en dat doen wij ook. Wanneer wij klaar zijn met de werken, hebt u een stevige en solide basis om verder af te werken naar uw smaak en wensen. Mocht dit nodig zijn, dan kunnen we u dankzij onze vele connecties, altijd mensen aanbevelen om uw project te voltooien.

Al 40 jaar staat zelfwerkend patroon Michel Willemsens in het vak. En hij houdt ervan zijn kennis en expertise over te dragen aan zijn medewerkers. Hij is dan ook altijd aanwezig op de werf om het goede voorbeeld te geven en zijn medewerkers te begeleiden. Zo bent u altijd zeker van een kwalitatief hoogstaand resultaat.

Waarom kiezen voor ons? We sommen de voordelen nog even voor u op:

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Continue kwaliteitsbewaking door de aannemer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een stipte afhandeling van de werken

Geïnteresseerd? Contacteer onze bouwonderneming in Antwerpen voor vrijblijvend advies of een gratis offerte!

Contacteer ons!03/500 88 83