Tel.: 03/500 88 83
Nooit handig geweest met een troffel? Schakel dan Michel Willemsens BVBA in voor al uw metselwerken!

Michel Willemsens BVBA: uw specialist ter zake voor grote en kleine metselwerken in Antwerpen!

Hebt u nood aan een professionele metselaar? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Al 40 jaar voeren wij met precisie allerhande soorten metselwerken uit in Antwerpen. We bouwen buiten- en binnenmuren en we verzorgen gevel- en siermetselwerken.  Ook voor kleinere metselwerken zoals het plaatsen van een brievenbus of het bouwen van pilaren voor toegangspoorten, kunt u bij ons terecht.

Goed uitgevoerde metselwerken zijn niet te onderschatten. Wij bij Michel Willemsens BVBA, beseffen dat maar al te goed. Mooie gevelstenen en een goede voegafwerking zorgen voor een keurig aanzicht van uw woning. En siermetselwerken geven natuurlijk net dat extra tikkeltje meer karakter aan een gebouw. Je zou kunnen kiezen voor een mooie spiraalpilaar, of leuke ronde ramen. Of wat dat je van muizentanden? Een rij schuin of recht aangebrachte bakstenen die de gevel mooi versieren.

Wat voor metselwerken in Antwerpen u ook wil laten doen, wij zorgen keer op keer voor een professioneel resultaat. Michel Willemsens zelf staat al 40 jaar in het vak en ook onze andere medewerkers weten van wanten. Dus uw project is bij ons in goede handen, zoveel is zeker.

Waarom kiezen voor ons?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Continue kwaliteitsbewaking door de aannemer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een stipte afhandeling van de werken

Dus heeft u iemand nodig om metselwerken in Antwerpen te verrichten? Doe dan een beroep op ons en contacteer ons voor vrijblijvend advies of een gratis offerte!

Contacteer ons!03/500 88 83