Tel.: 03/500 88 83
Is uw woning aan renovatie toe? Wij zorgen voor een deskundige uitvoering van alle grote en kleine bouwwerken.

Vertrouw op Michel Willemsens BVBA: de renovatiefirma in Antwerpen van uw woning!

Renovatiefirma Antwerpen

Kan uw huis wel wat vernieuwing gebruiken of hebt u net een pand gekocht waar toch nog het een en ander aan moet gebeuren? Met onze renovatiefirma in Antwerpen zit u goed. Of u nu wilt moderniseren, of juist een historisch gebouw in ere wilt herstellen: wij zorgen ervoor dat uw woning binnen de kortste keren weer straalt.

Wat voor renovatiewerken doen wij juist? Wel, u kunt bij ons terecht voor alle mogelijke afbreek- en bijbouwwerken: van het neerhalen van een steunmuur tot het bijbouwen van een garage.  Ook doen wij allerhande siermetselwerken en kleine metselwerken, zoals het bouwen van pilaren voor een poort.

Alle renovaties worden deskundig uitgevoerd naar de wensen van de klant en volgens de plannen van de architect. We dragen kwaliteit hoog in het vaandel en we zorgen er dan ook voor dat alle werken nauwkeurig worden uitgevoerd. Bovendien kunt u  er van op aan dat we alles op tijd klaar krijgen. We kennen ons vak door en door en we weten dus perfect hoeveel tijd iets nodig heeft.

De afwerking van de renovaties doen we zelf niet, maar we kunnen u altijd doorverwijzen naar specialisten ter zake.

Hier hebt u nog even de voordelen van Michelle Willemsens BVBA op een rijtje:

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Continue kwaliteitsbewaking door de aannemer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een stipte afhandeling van de werken

Klaar om er aan te beginnen? Contacteer onze renovatiefirma in Antwerpen voor vrijblijvend advies of een gratis offerte!

Contacteer ons!03/500 88 83