Tel.: 03/500 88 83
Staat u liever met beide voeten op de grond? Laat dan al uw daktimmerwerken over aan Michel Willemsens BVBA!

Al 40 jaar timmeren wij houten dakconstructies op maat!

Timmerwerk dak Antwerpen

We hoeven u het belang van een dak niet uit te leggen. Een dak is cruciaal om de woning te beschermen tegen regen, wind, sneeuw en extreme temperaturen. Maar het is meer dan dat. Een dak heeft ook een niet te onderschatten esthetische waarde en bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Een dak plaatsen is dan ook een job voor echte vakmannen. En wij, van Michel Willemsens BVBA, zijn echte vakmannen. Voor timmerwerken van daken in Antwerpen, bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Met een plan van uw architect in de aanslag, zorgen wij voor de complete houten constructie van uw dak. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij daken creëren van alle mogelijke afmetingen en van elk mogelijk type: zadeldaken, lessenaarsdaken, wolfsdaken, enzovoort. Zo hebben wij voor elk project de gepaste oplossing.

Onze timmerwerken van daken in Antwerpen bieden een solide, kwaliteitsvolle basis van uw dak, dat daarna verder afgewerkt kan worden door pannenleggers en andere vakmannen van uw voorkeur. Bij twijfel, kunnen we u altijd bekwame mensen aanbevelen.

Waarom werken met Michel Willemsens BVBA?

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Continue kwaliteitsbewaking door de aannemer
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Een stipte afhandeling van de werken

Hebt u bedreven professionals nodig voor het uitvoeren van daktimmerwerken in Antwerpen? Aarzel dan niet en contacteer ons voor vrijblijvend advies of een gratis offerte!

Contacteer ons!03/500 88 83